• 27/04/2009

Roman Kosecki Ambasadorem Piłkarskiego Pucharu Dzieci Danone 2009

Tegoroczna edycja Piłkarskiego Pucharu Dzieci Danone, cieszy się dużym zainteresowaniem wśród najmłodszych. Obecnie trwają rozgrywki eliminacyjne do półfinałów krajowych. Rozgrywki odbyły się już w Poznaniu, Szczecinie, Gdańsku i Grójcu. Drużyny walczyły dzielnie i zgodnie z zasadami fair play. Do półfinałów kwalifikuje się po sześć zespołów z każdych eliminacji. Przed nami rozgrywki eliminacyjne wBrańsku (28.04), Stalowej Woli (30.04), Wrocławiu (05.05) i Lublińcu (08.05) oraz półfinały (16 i 23.05) i finał krajowy (30.05).

• 20/04/2009

Dobre praktyki Danone w Raporcie Odpowiedzialnego Biznesu 2008

Już po raz siódmy firma Danone prezentuje swoje dobre praktyki na łamach raportu: Odpowiedzialny Biznes w Polsce, czyli najciekawsze działania z zakresu CSR reprezentowane przez firmy działające w Polsce w 2008 roku. Raport wydawany jest przez Forum Odpowiedzialnego Biznesu.

• 26/03/2009

Zapisy do Pucharu Danone do 10 kwietnia!

W związku z dużym zainteresowaniem Piłkarskim Pucharem Dzieci Danone 2009, termin nadsyłania zgłoszeń został przedłużony do 10 kwietnia.

Odwiedź  www.danone.pl  - wypełnij formularz i zagraj w mistrzostwach.

• 18/03/2009

Szansa dla najmłodszych piłkarzy

Trwa nabór do Piłkarskiego Pucharu Dzieci Danone 2009, który jest częścią Piłkarskiego Pucharu Dzieci Danone Nations Cup 2009, międzynarodowych rozgrywek organizowanych przez Danone w 40 państwach. Zarejestruj drużynę, zagraj i jedź na międzynarodowy finał do BRAZYLII!

• 30/01/2009

Pożywny obiad za 2,50? Czy to możliwe?

Niemożliwe staje się możliwe – jak skutecznie i mądrze dożywiać dzieci.

32 organizacje społeczne z całej Polski udowodnią, że można przygotować pożywny posiłek dla dzieci za jedynie 2,50 zł. Pieniądze na dożywianie i edukację żywieniową najmłodszych trafią do zwycięzców konkursu Masz pomysł? Podziel się Posiłkiem!