• DANONE, Actimel, mam moc
    21/03/2019

WIELCE mały, czyli Actimel w nowej odsłonie

Nie ma wątpliwości, że dbałość o zdrowie i dobre samopoczucie to najlepsze co możemy zrobić dla siebie każdego dnia. Aby otrząsnąć się z resztek zimowego snu i rozpocząć wiosenną aktywność już teraz, warto sięgnąć po wielce małą buteleczkę Actimela, która zawiera 20 miliardów bakterii L. casei Danone, witaminy D oraz B6. Co więcej, by być w zgodzie z obecnymi trendami, z początkiem marca br. zmienił się design opakowań oraz logotyp marki.

• Fantasia od Danone, namalują swoją chwilę przyjemności
    19/02/2019

Więcej przyjemności i koloru z Fantasią!

Krótkie dni, długie, mroźne wieczory i tęskne wyczekiwanie słonecznych i ciepłych dni. A gdyby tak zatrzymać się na chwilę, zanurzyć w miłych wspomnieniach i podarować sobie moment tylko dla siebie? Z nową Fantasią błogi odpoczynek będzie smakował jeszcze lepiej!

• Activia, Danone, noworoczne postanowienia
    06/02/2019

Activia NOWOROCZNIE wspiera ciało i duszę

Tym, którzy wytrwale pracują nad realizacją noworocznych postanowień i chcą utrzymać motywację do działania, z pewnością przyda się dodatkowe wsparcie. Oprócz wyznaczenia sobie konkretnych, mierzalnych i skrupulatnie spisanych na papierze celów, warto zacząć pielęgnować w sobie chęć odkrywania drobnych, przyjemnych inspiracji każdego dnia.

• Danone, Danonki, nowa aktywacja
    18/01/2019

Odkrywaj morski świat z Danonkiem! Specjalna edycja magnesów z aplikacją Shazam.

Każdy kolejny rok to nowe doświadczenia i wyzwania, szczególnie dla dzieci, które świata się dopiero uczą. Uwielbiany przez dzieciaki Danonek tym razem zaprasza do wspólnych morskich przygód przy wykorzystaniu technologii wirtualnej rzeczywistości.

• Danone, start młodych ludzi na śląskim rynku pracy
    08/01/2019

Danone wspiera start młodych na rynku pracy

Firma Danone, lider na rynku produktów mlecznych w Polsce [1] i jeden z największych pracodawców w regionie, podpisała umowę o współpracy z Powiatowym Zespołem Szkół w Bieruniu kształcącym w takich kierunkach jak: technik elektryk czy technik mechanik. Już w styczniu uczniowie bieruńskiej szkoły rozpoczną kształcenie w fabryce Danone w Bieruniu, która dostarcza produkty mleczne do przeszło 20 krajów w Europie i do USA.