• 23/08/2010

15 ton żywności zebrano podczas Koncertu Gwiazd Podziel się Posiłkiem!

Zielona Góra stolicą dobroczynności!

Zielonogórzanie pokazali całej Polsce, że czynienie dobra to ich lokalna specjalność. Tłumnie przybyli na parking przy Centrum Rekreacyjno – Sportowym, by bawić się na wyjątkowym Koncercie Gwiazd i dzielić się posiłkiem z tymi, którzy ucierpieli podczas powodzi.

• 18/08/2010

Podziel się posiłkiem, Podziel się sobą w Zielonej Górze

21 sierpnia mieszkańcy Zielonej Góry będą mogli podzielić się z niedożywionymi dziećmi, które ucierpiały w czasie powodzi. Wystarczy, że przyjdą na Koncert Gwiazd Podziel się Posiłkiem i wezmą udział w zbiórce żywności organizowanej tuż przed koncertem. Przekazane produkty będą symbolicznym biletem wstępu na imprezę oraz wielkim darem serca dla potrzebujących dzieci.

• 02/08/2010

Podziel się posiłkiem, podziel się sobą!

Rusza 8. edycja Programu Podziel się Posiłkiem, organizowana przez firmę Danone i Fundację POLSAT oraz Partnera Strategicznego – Banki Żywności. Myślą przewodnią programu jest działanie na rzecz walki z niedożywieniem oraz propagowanie właściwego żywienia dzieci w Polsce. Do tej pory przekazano najmłodszym już ponad 9 milionów posiłków. Prosimy – podziel się posiłkiem!
  • 31/05/2010

Lech Poznań będzie reprezentował Polskę na finale Danone Nations Cup w RPA!

W ubiegłą sobotę, tj. 29 maja w Poznaniu, na obiekcie MOS przy ul. Gdańskiej 1 odbył się Wielki Finał 11. edycji Piłkarskiego Pucharu Dzieci Danone 2010. Do finału zakwalifikowało się 16 najlepszych drużyn z całego kraju, które awansowały z etapu eliminacji, a następnie z półfinałów.
  • 29/04/2010

Danone liderem odpowiedzialnych firm w Polsce. IV Ranking Odpowiedzialnych Firm.

28 kwietnia podczas Gali Dziennika Gazeta Prawna ogłoszono wyniki IV Rankingu Odpowiedzialnych Firm 2010. Pierwsze miejsce w klasyfikacji generalnej zajęła firma Danone.